duminică, 5 iunie 2011

Cum să devii...

A) Cocalar de prima mână: îţi cumperi un tricou roz, încearcă să mesteci gumă ca şi cum ar mânca o vacă iarbă, cumpără-ţi o maşină "puternică" cu care să atragi fetele. Fii cât mai nesimţit şi poartă-ţi lanţul gros de aur la gât. Sigur vei da sute de domnişoare pe spate. Totuşi, ai grijă....să nu le rupi spatele.

B) Piţipoancă: cumpără-ţi încălţăminte cu tocuri mai mari decât IQ tău. Machează-te strident cu ceva mai roz decât rozul. Fă-ţi buzele cu botox, iar în cazul în care nu ai bani de botox, încearcă să-ţi dai un pumn în gură. Sigur vei avea buze mai  mari şi în plus şi cu o nuanţă movalie. În ceea ce priveşte vestimentaţia: o fustă mai scurtă decât chiloţii, care ar fi trebuit să-i ai pe tine. Îmbracăte cu o bluză decoltată până la buric. Pune-ţi, pe degetele tale finuţe, câte inele poţi duce. Şi ca un ultim accesoriu: o poşetă extraordinar de mare, încât să poţi încăpea şi tu, tranşată, în ea. Şi astfel vei devenii una dintre miile de "piţi". Succes!

C) O persoană importană în mass-media, una care este vânată de paparazzi: foarte simplu, mai ales după ce ai îndeplinit cu meticulozitate pasul "B". După ce ai devenit o "piţi" nu îţi mai trebuie decât un "Măruţă", "Botezatu" şi alţii astfel de tenii. După ce ţi-ai asigurat "IUBIREA", asigură-te că în scurt timp va exista şi o ceartă, monstru dacă se poate, încat să-ţi asigure o privelişte numa' bună de pe prima pagină a revistelor şi ziarelor de scandal...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.