marți, 23 august 2011

Lumea din jurul meu

      Persoanele din jurul meu se împart în două categorii: persoane de treabă şi persoane proaste. Azi o să vorbesc despre persoanele proaste.
      Aceste persoane se întâlnesc peste tot. Pe stradă, în mijloacele de transport, la tembelizor, oriunde. Nu jignesc pe nimeni, dar deoarece merg cu tramvaiul foarte des am putut întâlni, din nefericire, foarte mulţi proşti. Proşti care se uită insistent la tine, iar aici intră acele babe care stau pe scaune ca nişte baligi abia făcute. Eu, personal, pe astea le detest, le consider proaste plus nesimţite. "De ce Doamne Dumnezeule te uiţi aşa la mine, de parcă zici că ai făcut o legătură prin ochii mei cu spiritele din altă lume. De ce te uiţi, femeie, aşa la mine? Ce am, sunt un extraterestru cu 3 capete şi cu coarne de elan? Nu, nu sunt, sau azi dimineaţă nu eram, din câte îmi aduc eu aminte." Mdaa.... mai departe.
     Următoarea categorie de proşti sunt cei care ascultă lătrăturile şi mugetele lui Salam, Guţă (puţă de maimuţă) şi alţii asemenea. Nu mă supăr că ascultă manele, ci mă supără faptul că ascultă manele la maxim şi, pe deasupra, mai vin şi ei cu o voce pe fundal menită să-ţi spargă timpanele. "De ce mama... ai căşti, frate? Să le ţii în cutie? Aaaa....nu. Păi atunci de ce nu foloseşti acele căşti? De ce mă obligi pe mine să-ţi ascult muzica ta? Pentru că eşti un nesimţit...deaia."
    O altă categorie de proşti sunt cei de la TV, cunoscuţi ca şi "vedetele României". Aici nu mă refer la Alexandru Arşinel, Sergiu Nicolaescu, Florin Piersic, Mirabela Dauer. NU, aici mă refer la "Iri şi Monica", "Pepe şi Oana" care au acaparat televiziunile. Îmi este silă de aceşti "viermi" ai României. Pe mine chiar nu mă interesează că Moni a plecat pe furiş în America, chiar nu mă interesează. Nu înţeleg de ce televiziunile pun atâta "pasiun" în ştirile despre aceste gunoaie ale României.
   Poate mai sunt şi alte categorii de proşti, dar deja consider că am scris prea mult.

Un comentariu:

  1. Citind putin printre randuri blogul tau.... am considerat ca..... merita sa revin pe aici.

    Imi place...
    dar uneori, gandesti prea mult ;))

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.