duminică, 8 ianuarie 2012

Lenea, vecinul şi bormaşina

   Am o lene în mine...de îmi e lene să şi respir. Am încercat să nu mai respir. Nu am putut decât vreo 20 de secunde, pe urmă ma luat ameţeala. Dacă lenea asta s-ar plăti..pfff..aş fi miliardarăăă în euro. Miliardară...hmm. Dacă e linişte parcă aud cum se crapă podeaua de sub mine de atâta lene. Desigur, gurile rele vor spune că sunt grasă...ehh...gurile astea rele..ţin să vă anunţ că nu depăşesc 50 de kg cu tot cu haine. Desigur, eu am o lene în mine de când mă ştiu, dar uneori se accentuează...Uneori stau şi mă gândesc, când    m-au făcut ai mei, oare tot din lene m-au făcut? Hmm....
  Eu am o lene în mine, dar vecinu' de sub mine...are un chef nebun de muncă de pe la vreo 8 dimineaţa. De dimineaţă traumatizează pereţii şi desigur şi timpanele mele şi pe ale celorlalţi vecini, gândaci, furnici, animale de comapanie şi altele cu bormaşina aia nenorocită. Mă rog la toate zeităţile de la mic la mare, de la urât la frumos, chiar şi în ordine alfabetică..dacă vor..o să-i rog şi în ordine alfanumerică. L-am invocat pe Iisus, Dumnezeu...pe ăla cu corniţe...Fac ce vor ei numai dacă îi vor strica nenorocitului ăsta de vecin bormaşina. Ar mai fi o cale...sau mai multe. Un din ele ar fi bătutul în uşa vecinului şi purtat un dialog cam aşa...în două variante:
Prima şi cea mai politicoasă şi desigur mai scurtă decât cealaltă, deoarece aceasta apelează la bunul simţ:   
"Bună ziua vecine."
"Bună ziua. Cu ce te pot ajuta?"
"Păi mă vecine, vreau şi eu să mă liniştesc puţin...şi nu prea pot din cauza bormaşinii tale...hai..mai las-o-ncolo de treabă..."
"Păi mă vecine, dar dacă te deranja de ce nu ai venit mai devreme la mine? Păi cum să nu respect eu cererea ta...Hai, nu vrei să bei un pahar cu vine dăla de la mine de la ţară şi să-ţi arăt ce vreau eu să fac?"
"Desigur vecine, cum să nu."
         *Vecinu' voia să-şi facă şi el una, alta prin casă, dar până la urmă s-a îmbătat şi nu a mai făcut nimic. Şi uite aşa s-a terminat ziua, desigur fără incidente.


A doua variantă...cea nesimţită şi porcoasă... şi care se petrece atunci când vecinii cu ultimele puteri, traumatizaţi pur şi simplu de bormaşina vecinului şi sătui de îndesat dopuri în urechi sau de turtit perne peste faţă şi dorindu-şi probabil ca să ia "ăştia curentul"  sună la uşa nenorocitului...
"Bă vecine, ce dracu'..mai lasă  bormaşina aia că nu te-ai născut cu ea în mâini...Ne fuţi pe toţi la cap cu bormaşina ta...Dai într-un perete, dai în altu', pe urmă poc, poc, poc, poc...se mai aude şi cum înjuri după ce-ţi dai peste degete...Cee...vrei să ne arăţi că ai bani să-ţi cumperi bormaşină după ce s-a futut nevastă-ta cu altu'?"
"Du-te dracu şi poate chem şi poliţia...şi poate îţi ard şi vreuna în meclă...Te iei de nevastă-mea, bă labagiule?"
"Pentru ce chemi mă poliţia, fi-ţi-ar mă-ta'dracu...Tot tu cu bormaşina şi gălăgia şi tot tu cu gura mare că o să chemi poliţia...Hai mă, cheam-o..."
"O chem mă, o chem...Şi ce mă..n-auzi filmele porno din cauza bormaşinii mele?"
"Sugi p**a mă..." (*cuvânt cenzurat din proprie iniţiativă, io-s mai pudică :D)
"Chem poliţia nenorocitu' dracu, labagiule...o freci la filmee..."
"Şi tu fuţi o balastieră măă...Dă-te-n gâtu' mătii...de nenorocit fără creier..."
       *Şi..desigur, dialogul continuă cu injurii până soseşte poliţia care este chemată de alţi vecini. Desigur soseşte şi ambulanţa care pleacă în trombă spre spital cu un rănit şi unul considerat nebun...Cel rănit are o barmaşină înfiptă în coaste...celălalt i-a înfipt-o.

Desigur, mai sunt şi alte modalităţi...dar se pare că nu mai e nevoie de niciuna. Vecinu' s-a liniştit...Mulţumesc tuturor zeităţilor şi inclusiv îngerul păzitor.... că s-a terminat calvarul..


3 comentarii:

  1. Nimic nu e la infinit,că mai devreme că ami tarziu,scapam de unele lucruri,ar fi bine să scăpăm doar de cele rele,cam nesimtit vecinul tau oricum..bine că a incetat,interesant articol.

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant! ;)) Cum zicea si Adi, nimic nu tine la infinit...nu tre sa te consumi pentru orice! Stiu ca exista anumite lucruri pe care chiar nu le poti trece cu vederea insa nici atunci nu te arunca prea mult cu capul inainte pentru ca acel cineva pana la urma oricum va ceda. Nu-i mai da importanta!

    RăspundețiȘtergere
  3. hahahahahahah . asa am si eu pe vecinu de sub mine =)).

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.