miercuri, 26 septembrie 2012

A opta zi...

   Am ajuns în cea de a opta zi a clasei a XI-a. A fost foooarte lejer azi.
Franceză am corectat tema şi am citit ceva pe acolo. A fost profa în toane bune şi nu a ţipat la noi...
La info a dat norocu' peste noi şi nu am mai dat nicio lucrare că nu a venit profa. 2 ore de informatică, una după alta... 2 ore relaxare. (Mâine am primele 2 ore tot info. Mă duc de la 9, că la următoarea oră ne vine profesor...).
Pe urmă sport. Am stat în clasă şi am... discutat. Nu am bârfit pe nimeni, doar am discutat :P. Am vorbit de slăbit, ţigări, tatuaje :)). Chestii d'astea.
La mate... băăii... îmi era atât de somn, somn de-adevăratelea. Stăteam toţi... cu privirile aţintite spre prof, fiecare pierdut în lumea lui... De vreo două ori l-am auzit pe prof aşa... pe fundal... "Xn... 2k+1... şiruri divergente..." şi mi se închideau ochii... Şi mă uitam la ceasul ăla de pe perete şi aveam impresia că nu se mişcă deloc... îmi venea să ţiiipp... Vineri testare iniţială la mate... :-L.
La religie iar ne-am rugat la perete. E. e un mare stres... dar e mai de treabă decât B. Chiar dacă e enervant, măcar pe ăsta "îl îmblânzeşti" cu un telefon sau o pereche de căşti... sau un calculator...
    Hai că mă apuc să-mi scriu tema la română....

3 comentarii:

  1. Sopor la tema, si eu trebuia sa fac tema la franca si sa invat la latina, neh ..sunt prea ocupata cu bloguletul ...al tau, al meu , al altor persoane rau de tot cand te uiti pe cateva bloguri nu stii cand sa pui stop ...cya and free hugs

    RăspundețiȘtergere
  2. te cred dar oricum am trecut ..adica am dat diferenta si bla bla bla, iar la franca imi doresc sa nu ne treaca testele alea initiale pt ca era toata rosie si dragutza ...cel putin amdat la franca, la geogra, cred ca mai am de dat la englleza si atat ...:) :))

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.