luni, 21 ianuarie 2013

Metode de ieşit din criză

          Vrei să ai mai mulţi bani şi nu ştii cum? Vrei să faci bani chiar şi din broaşte sau din câini maidanezi? Vrei să nu mai duci grija banilor? Eu vin cu o soluţie de criză.
          Învaţă să faci vrăji şi transformi broaştele în telefoane. Doar că trebuie să găsiţi vraja potrivită încât să nu înceapă telefonul să facă "oac-oac" atunci când sună, îi este foame sau e apăsată vreo tastă. Ah, da... sau să ţopăie şi să prindă muşte, ţânţari şi alte insecte.
         Sau din câini maidanezi tablete, iar din cei de rasă laptop-uri. De ce să te trezeşti în fiecare dimineaţă ca să-ţi duci câinele la plimbare? De ce să mai dai banii şi pe mâncarea câinelui? Te scap de o grijă. Îl transformi într-un laptop frumos :>.
Şi uite aşa o să reducem şi numărul câinilor maidanezi. Da... dar trebuie mare atenţie la vrăji. Adică nu cred că i-ar conveni posesorului de tabletă-maidanez ca această să înceapă să latre sau să se scarpine în public şi să mai lase şi purici.
Şi dacă nu reuşiţi cu vrăjile atunci puteţi face genţi din piele de câine. Genţi din piele de crocodil, şarpe, ecologică, genţi din piele de damă (să se înţeleagă, sunt genţi pentru dame din piele de... ţânţar, nu genţi din piele de damă)... De ce nu s-ar face şi genţi din piele de câine?! Şi cu o lăbuţă de câine atârnată... să poarte noroc.

Acum să văd câţi ocrotitori de patrupede îmi sar în cap :D...

2 comentarii:

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.