miercuri, 3 iulie 2013

Plictiseală

               Sunt unele zile în care am un chef nebun de scris, iar idei una şi una. Dar apoi vin zile la rând în care nu îmi trec prin minte mai mult de 7 cuvinte care să aibă legătură unu' cu altu'.
               Oscilez între idei care se bat cap în cap şi-mi zic că nici măcar una nu e bună. Am un text început (de parcă numai unul) şi mi-am dat seama că dacă îl mai lungesc mult nu o să-l mai termin niciodată... şi nu pentru că aş avea o grămadă de idei, ci pentru că mă plictisesc să tot scriu la o chestie, să tot dezvolt ideea aceea şi să nu ajung niciodată sau foarte târziu la final. Da, ştiu, sunt grăbită! Dar pe bune, timpul trece... acum vine şi septembrie şi încep clasa aia de coşmar... aia cu BAC-ul şi cu matematica aia care-mi mănâncă sufletul bucaţică cu bucăţică... dar nu mă face pe mine matematica aia. Mai am un an în care trebuie să mă prind eu cum stă treaba cu matematica asta şi să iau proba aia la BAC. Şi nu renunţ... am renunţat eu la multe... Şi desigur că mai e şi facultatea aia, dar chestia asta (la momentul ăsta) e ultimul lucru la care mă gândesc acum. Îmi place să mă amăgesc şi să-mi spun "mai e timp". (Mai e pe naiba!) Alţii deja ştiu ce vor de la viaţă, iar eu?! Eu încă mă mai gândesc.
                Mă gândesc că trebuie să fac ceva cu aparatul ăsta foto, că doar nu l-am cumpărat degeaba... dar momentan stau prost cu ideile (şi desigur, cu persoanele).
                Blogurile astea se tot duc şi se toot duucc... Lumea nu prea mai e interesată de celelalte 2 bloguri... Lumea acum e interesată de tâmpenia aia de Ask.fm. Plină de... da' zău dacă pricep logica acelui site. Vine unu' şi pune o întrebare stupidă, gen: "Când a fost ultima dată când ai făcut sex?" (ce curioasă e lumea din ziua de azi, pe bune), apoi vine răspunsul, ceva în genu': "Aseară, cu tine/mă-ta/sor-ta.".
Atâta inteligenţă şi socializare există acolo, încât Zuckerberg ăla îşi roade unghiile şi plânge de nervi cu capul în perna lui cu Tinker Bell când vede că adolescenţii sunt interesaţi de acel site...
                  Domane, dă-mi putere să nu-mi fac răni singură cu propriile unghii...

9 comentarii:

  1. Tu nu stii ca e interzis sa pronunti cuvantul cu m vara :)) ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Premiu, premiu, dar te rog intră pe contul meu original de pe wordpress să il revendici

    RăspundețiȘtergere
  3. am dat din intamplare de tine si nu imi pare rau :D

    RăspundețiȘtergere
  4. apropo, sunt LittleButterfly, bloggerii imi spun Micul fluturas, si sa stii ca imi place de tine deci mai vin :)

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.