sâmbătă, 9 noiembrie 2013

Metamorfoza*

                            La pas prin viata am pornit usor, renascand din cenusa si iubire... M-am recladit si mi-am pus alta inima si alt suflet. Mi-am pus doua stele in loc de ochi, tril in loc de voce, iar parul mi l-am facut cascada. Vantul mi-a pus o floare mica-n parul despletit... o floare rupta din Rai, de ingerii buni.
Si ninge incet peste lume, iar Pamantul se-nvarte incet si ametesc.

                           Intinde bratul tau si nu ma lasa sa pic, sa ma sfaram. In pieptul tau simt intreaga mea fiinta si parfumul tau dulce de toamna tarzie. Mi-am deschis ochii spre cerul mut si simt cum prin vene imi curge stropi de liniste. 
                          M-am pierdut in atingerile tale, in cuvintele si surasul tau. Iti deschizi bratele si ne contopim intr-un sarut la fel de dulce ca mirosul unui trandafir rosu cu stropi de roua pe petale. Framant in mine amintiri si iti spun ca mi-a fost dor de tine, de intreaga ta fiinta.
Te-am cautat atata vreme prin apa si prin ceata... Ti-am cautat parfumul prin adierile calde de vant... Ti-am cautat chipul in fiecare noapte pe cerul instelat, dar imi rasunau in minte doar cuvinte...
Sufletul mi-a fost mai pustiu ca-ntotdeauna fara tine.
                         In ochii tai infloreste o floare, dar in suflet un ghimpe te inteapa mereu. Lumea e intr-o continua miscare, totul se schimba treptat. Nici zambetul si nici lacrimile nu mai sunt ce au fost candva. Nici sufletul tau nu mai e la fel... nici al ei, nici al lor. Totul in jur s-a schimbat fara a simti si fara a cunoaste. 
Va trece timpul si totul se va recladi din nimic - poate mai bine sau poate mai rau. Strange-o in brate si lasa-i o urma de buze pe buzele ei moi... Poate fi pentru ultima data inainte de a se schimba pentru totdeauna.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.